20 éves

Rólunk

A Neting Informatika Kft. tananyagfejlesztési tapasztalata közel 20 éves múltra tekint vissza. Több száz sikeres hazai és nemzetközi projekt, valamint számos elismerés bizonyítja azt az elhivatottságot, tapasztalatot, szakértelmet és ügyfélközpontúságot, amit minden meglévő és leendő ügyfelünknek garantálunk. Ha eddig valami visszatartotta, az e-learning fejlesztésbe velünk bátran belevághat!

Szolgáltatások

Tananyag fejlesztés

A korszerű technológiai háttérre támaszkodva a Neting tananyag-fejlesztésében szerves egységet alkot az oktatási módszertan és innováció. E három dolog egymást kiegészítve biztosítja a tananyagok hatékonyságát. Legyen szó egy több modulos, komplex oktatási folyamat megtervezéséről és megvalósításáról vagy csak egy félperces animációs kisfilmről, keressen minket bizalommal!

Oktatási portálok

Az oktatási portálok fejlesztését mindig megelőzi egy vízió megteremtése, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az oldal elérje a célját, valamint kitűnjön a mezőnyből. Az informatikai piacon sok cég csak a technikai kivitelezéssel járul hozzá egy portál születéséhez, de mi itt a Neting Informatika Kft.-nél valljuk, hogy már a vízió kialakításában is segítenünk kell tapasztalatainkkal Ügyfeleinket, hogy életre kelhessen a megálmodott oldal.

Keretrendszerek

A munkaerő hatékony és költségtakarékos folyamatos továbbképzése nagyon sok nagyvállalatnak okoz fejtörést, talán nem véletlen hogy az egyébként már megfelelő számítógépes és hálózati infrastruktúrával rendelkező cégek élen járnak az e-learning rendszerek alkalmazásában. Tananyagok, prezentációk, háttéranyagok feltöltése és a riportozható vizsgáztatás a két leggyakrabban használt lehetősége ezeknek a keretrendszereknek, de számos más funkciójuk is van (fórumok, kérdőívek, videó konferencia stb.) amelyek használatával az Ön Cégénél egy élettel teli, on-line oktatási környezet alakulhat ki.

Partnereink

Díjaink

Kollégáink

Meghna

Tóth Péter

ügyvezető igazgató

Meghna

Tóth Mariann

ügyvezető helyettes

Meghna

Szarvas Zoltán

technikai vezető

Meghna

Gyurics Bernadett

e-learning üzletági vezető

Meghna

Tordai Dorottya

e-learning tananyag fejlesztő

Meghna

Tamás Dézsi

vezető tanácsadó

Meghna

Pauer László

e-learning tananyag fejlesztő

Meghna

Fáy Réka

módszertani szakértő

Hírek, cikkek

post-image

Boldog új évet!

Kedves Partnerek, Barátok, Ismerősök! Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek! “Ritkán írunk ide bejegyzést - ezen változtatni fogunk -, de most van pár információ a Neting Kft.

Tovább...
post-image

eLeraning Minőség Díj 2017

Idén tizennyolcadik alkalommal került megrendezésre a hazai e-learning szakma legrangosabb éves szakmai eseménye az eLearning Fórum és idén a Fórum szervezőbizottsága ismét eLearning Minőségi Díj címen pályázatot hirdetett minőségi e-learning tartalmak fejlesztői számára.

Tovább...
Tovább olvasok

Kapcsolat

Elérhetőségeink

1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100.
Telefon: +36 1 242 1671
Email: info@neting.hu
Impresszum

Köszönjük! Sikeres kézbesítés.
Sikertelen kézbesítés.