20 éves

Rólunk

A Neting Informatika Kft. tananyagfejlesztési tapasztalata közel 20 éves múltra tekint vissza. Több száz sikeres hazai és nemzetközi projekt, valamint számos elismerés bizonyítja azt az elhivatottságot, tapasztalatot, szakértelmet és ügyfélközpontúságot, amit minden meglévő és leendő ügyfelünknek garantálunk. Ha eddig valami visszatartotta, az e-learning fejlesztésbe velünk bátran belevághat!

Szolgáltatások

Tananyag fejlesztés

A korszerű technológiai háttérre támaszkodva a Neting tananyag-fejlesztésében szerves egységet alkot az oktatási módszertan és innováció. E három dolog egymást kiegészítve biztosítja a tananyagok hatékonyságát. Legyen szó egy több modulos, komplex oktatási folyamat megtervezéséről és megvalósításáról vagy csak egy félperces animációs kisfilmről, keressen minket bizalommal!

Oktatási portálok

Az oktatási portálok fejlesztését mindig megelőzi egy vízió megteremtése, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az oldal elérje a célját, valamint kitűnjön a mezőnyből. Az informatikai piacon sok cég csak a technikai kivitelezéssel járul hozzá egy portál születéséhez, de mi itt a Neting Informatika Kft.-nél valljuk, hogy már a vízió kialakításában is segítenünk kell tapasztalatainkkal Ügyfeleinket, hogy életre kelhessen a megálmodott oldal.

Keretrendszerek

A munkaerő hatékony és költségtakarékos folyamatos továbbképzése nagyon sok nagyvállalatnak okoz fejtörést, talán nem véletlen hogy az egyébként már megfelelő számítógépes és hálózati infrastruktúrával rendelkező cégek élen járnak az e-learning rendszerek alkalmazásában. Tananyagok, prezentációk, háttéranyagok feltöltése és a riportozható vizsgáztatás a két leggyakrabban használt lehetősége ezeknek a keretrendszereknek, de számos más funkciójuk is van (fórumok, kérdőívek, videó konferencia stb.) amelyek használatával az Ön Cégénél egy élettel teli, on-line oktatási környezet alakulhat ki.

Skillgo

Ismerje meg a Skillgo-t, a Neting saját fejlesztésű, adaptív, HTML5 alapú eLearning tananyagfejlesztő szoftverét. 20 év tartalomfejlesztési tapasztalatát és minden innovatív ötletünket, melyekre eddig nem volt működő megoldás összegyúrtuk, hogy ne kelljen többé kompromisszumot kötnünk, ha korszerű módszertani és technikai megoldásokról, valamint hatékonyságról van szó. Ennek a differenciálás, adaptivitás és teszteléses tanulás elvein nyugvó tartalomfejlesztő eszköznek a segítségével egyszerűen és hatékonyan fejleszthetünk komplex módszertani megoldásokkal felszerelt tananyagokat a modern kor elvárásaink megfelelő technológiával.

Partnereink

Díjaink

Hírek, cikkek

post-image

Kezdők és szakértők

Egy tananyagfejlesztés kezdetekor fontos lépés a célcsoport elemzése, amelynek keretében többek között a tanulók előzetes tudásszintjéről is információkat szerzünk.

Tovább...
post-image

A tanulási stílusok mítosza

Valószínű, már mindannyian találkoztunk valamilyen formában a tanulási stílusok elméletével. Vizuális, auditív, verbális, analitikus, holisztikus, sorolhatnánk még a különböző kategóriák elnevezéseit.

Tovább...
post-image

Bemutatkozik az αLearn

Ismerje meg az αLearn-t (alfaLearn), a Neting saját fejlesztésű, adaptív, HTML5 alapú eLearning tananyagfejlesztő szoftverét.

Tovább...
Tovább olvasok

Kapcsolat

Elérhetőségeink

1162 Budapest, Hársfa utca 122.
Telefon: +36 1 242 1671
Email: info@neting.hu
Impresszum

Köszönjük! Sikeres kézbesítés.
Sikertelen kézbesítés.